Followers

Pesanan Daripada Ayiz Dan Lia

Pesanan Daripada Ayiz Dan Lia
Selamat datang ke laman web kami ini, semoga terhibur dengan karya-karya yang telah kami hidangkan buat santapan semua.. Akan tetapi, jangan sesekali copy our karya - Ayiz & Lia

Jumlah Insan Yang Sudi Mengunjungi Blog ini..

25 May 2013

I'm Sorry.. - Ayas Liaa Min

Assalamualaikum semua.. Lama kan Lia tak post entry baru? PC pun macam dah berhenti je.. Actually, laptop Lia rosak. Dah tak boleh on walaupun hantar pergi kedai, masalahnya segala novel-novel Lia termasuk cerpen-cerpen Lia ada di laptop, tak ada salinan lain dah.. Lia rasa macam nak menangis je waktu dapat tahu.. Lia memang ada ura-ura nak terbitkan novel kalau novel Lia siap tapi harapan Lia dah punah apabila mendapat tahu yang laptop rosak. Sekarang pun terpaksa menulis guna notebook. Nasib ada notebook, kalau tak.. Tak menulislah Lia.. Once again sorry..

No comments:

Carta Karya Paling Meletop! Terhangat Di Pasaran!