Followers

Pesanan Daripada Ayiz Dan Lia

Pesanan Daripada Ayiz Dan Lia
Selamat datang ke laman web kami ini, semoga terhibur dengan karya-karya yang telah kami hidangkan buat santapan semua.. Akan tetapi, jangan sesekali copy our karya - Ayiz & Lia

Jumlah Insan Yang Sudi Mengunjungi Blog ini..

04 February 2013

Good Bye - Ayas Liaa Min

Assalamualaikum.. Lia nak beritahu yang Lia masuk MRSM, so karya terakhir Lia hanyalah Mungkinkah? Lia tak dapat nak habiskan Di Sudut Hatiku.. Readers doakan Lia baik-baik di MRSM ye? Lia akan daftar masuk 13.02.2013 nanti.. Thanks for all your support.. Sentiasa doakan Lia bahagia dunia dan akhirat.
Jadi selepas ini kau orang pujuklah Ayiz untuk letak cerpen yer, dia pun sibuk sebab SPM tahun hadapan, jadi dia akan kurangkan cerpen.
Blog ini akan sunyi. Mungkin?
Apabila Lia dapat tahu tentang keputusan ini, Lia menangis. Memang sebak! Tak tahu nak cakap apa. Good bye Badlishah, Hello MRSM Pendang!

2 comments:

Ruunna Qizbal said...

alolo.. sedihnya
hehe

Lia veSus Ayiz said...

Itulah! Kawan2 pakat cakap tak payah pergilah tapi dah dapat kan takkan nak tolak pula?

Carta Karya Paling Meletop! Terhangat Di Pasaran!