Followers

Changing

Assalamualaikum. 3 bulan daripada tarikh hari ini, 02.04.2018. Saya akan tutup akaun blog ini. Untuk membaca cerita terbaru daripada saya, boleh ke blog..

https://whiteroselapricity.blogspot.my/

Ada cerpen terbaru daripada saya, Ayas NMS.

Reader's Stats

Wednesday, 21 November 2012

Cerpen : Aku Nak Doktor Bukannya Pilot!!! & Terima Kasih, Cikgu telah diedit

Assalamualaikum semua.Saya ada pengumuman lagi. Hehe. Jangan marah, ye? Saya edit untuk memuaskan hati semua pembaca. Cerita bagi setiap link cerpen-cerpen tersebut telah diedit. Saya harap sangat cerpen-cerpen saya dapat memuaskan hati pembaca. Jemputlah baca cerpen-cerpen dan novel saya. Jangan risau, karya-karya yang telah dipost telah di edit 100%. I hope that you like it. Saya harap sangat korang comment novel dan cerpen-cerpen saya jika ada yang tak puas hati atau pun yang korang suka.

By Nur Aizat Ayiz N.M.

Carta Karya Paling Meletop! Terhangat Di Pasaran!